Tietoja hankkeesta: Toteuttajat: kuva-ja yhteisötaiteilija Tiina Hallakorpi, tanssija-koreografi Pi

lauantai 7. toukokuuta 2016

Kulttuuriyhdistys Lilan Kalasataman Poiju-yhteisötaidehankkeen toteuttajat ovat kuva-ja yhteisötaiteilija Tiina Hallakorpi, tanssija-koreografi Pia Lindy 


Hankkeen toteutukseen on saatu rahoitus Kalasataman ympäristötaidehankkeesta


Tässä lyhyet kuvaukset tulevista projekteista. 


KALASATAMAN FISUT
Yhteinen yhteisötaideteos, joka luodaan Suvilahden ja rakennetun Kalasataman välissä olevaan aitaan. Teemana ovat kalat. Matalan kynnyksen kuvataidetyöpajoja järjestetään Kalasatamassa ikähaarukalla vauvasta vaariin mm. päiväkodeissa ja Validian tuetun asumisen yksikössä. Myös Kalasataman Fisujen partiolaisten lippukunta on osallistunut teokseen.
Teoksen valmistuttua järjestämme kaikille avoimet avajaiset 18.6. klo 12-14 rakennusaidan luona. 
Lisätietoja: tiina.hallakorpi(at)gmail.com


AISTIT AUKI JA LIIKKEELLE kävelyretkiä 
su 5.6 ja 19.6. klo 12 ja 16 
Kävelyretkiä ympäristöön tanssillisin maustein: lyhyitä liikkeellisiä hetkiä, tunnelmallisia nurkkia ja ajatusten tuuletusaukioita, lempimaisemia ja maiseman juhlia, pysähtyneitä kohtia, jotka piirtyvät mieleen ja kehoon – liikkeeseen. Sopii kaikille. Kesto 1,5 h.
Lisätietoja  / kävelyihin ilmoittatumiset 
pia.lindy@gmail.com / 050 352 6342


KALASATAMAN LEMPEÄT LEMMIKIT - tapahtuma  
la 18.6 klo 14-18 aikana 
paikka: Sörnäisten laituri 
Lempeät Lemmikit on asukkaita yhteen kokoava tapahtuma, johon kutsumme Kalasataman asukkaita tuomaan sekä kotieläin-lemmikkejään että kotikasvi-lemmikkejään.
Teemme kotikasveista hetkellisen viherseinän/installaation. Asukkaat voivat vaihtaa kokemuksiaan eläimistä ja kasveista, kertoa tarinoita jne. Tapahtuma tuo yhteen asukkaita ja lemmikkejä, on olemassa sen hetken ja jää elämään kokemuksissa, muistoina, valokuvina, blogi-postauksina, uusien tuttujen tervehtimisissä ja myöhemmissä kohtaamisissa. (säävaraus)
Lisätietoja: pia.lindy@gmail.com / 050 352 6342


4. USKO, TOIVO ja RAKKAUS
Kalasataman asukkailta kerätään unelmia siitä, minkälaiseksi asukkaat haaveilevat elämän muodostuvan uudella alueella, uudessa kodissa, uudessa talossa. Unelmat kootaan yhteen, ja ne julkaistaan nimettöminä alueelle sijoitetulla valotaululla syksyllä iltojen pimetessä. Valotaulun tarkempi sijoituspaikka ilmoitetan myöhemmin- 

5. MARRASKUUN VALOT 
Marraskuun valot toteutetaan yhden Kalasataman kerrostalon asukkaiden kanssa yhdessä - ilahdutetaan muita asukkaita eri värein valaistuilla  ikkunoilla. 
Haluaisiko teidän talonne osallistua? Ole yhteyksissä ja suunnitellaan yhdessä lisää. 

Lisätietoja: tiina.hallakorpi(at)gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti